Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Alfred Simonis, despre schimbarea directorului de la Aeroportul Timişoara: se urmăreşte confiscarea acestui obiectiv

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dan Idolu a fost schimbat de la conducerea Aeroportului Internaţional Timişoara, cu generalul Dorel Grădinaru, pe care PSD-işti îl numesc “omul lui Vela”.

„Exact cum anticipam, liderul PNL Timiș este complet în afara deciziilor importante prin care sunt numiți noi șefi la instituțiile din județ. Cel mai competent director de aeroport din România, fără să considerăm București - Otopeni, Dan Idolu, a fost schimbat astăzi din funcție cu un om impus de ministrul Marcel Vela. Mișcarea era clară încă de acum câteva săptămâni, după schimbarea Consiliului de Administrație al aeroportului făcută cu japca”, spune deputatul de Timi;, Alfred Simonis.

CITEŞTE ŞI: Înfiorător! Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte, după ce maşina lui a fost lovită violent de un tir

Parlamentarul nu înţelege această schimbare, în contextul în care, sub conducerea lui Dan Idolu, Aeroportul din Timişoara a fost performant.

Pe de altă parte, Simonis critică faptul că a fost adus un om din alt judeţ, ceea ce înseamnă că preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, nu are niciun cuvânt de spus în faţa şefilor de la Bucureşti.

“Încă odată este clar că șefii liberali de la București preferă oameni girați de baronii arădeni și cărășeni, în locul celor doriți de șeful PNL Timiș, care este absolut ignorat, după ce a reușit de câteva ori fie să trezească hohote de râs cu propunerile lui, fie să enerveze lumea.

Așa că ministrul Vela a reușit să-și pună omul la Aeroportul Timișoara și mai are un pas până la îndeplinirea obiectivului final, acela de a fuziona Timișoara cu aeroporturile din Arad și Caransebeș. Iar în mod clar, confiscarea Aeroportului ”Traian Vuia” ar avea scopul unic de acoperire a “găurilor neagre” din Arad, dar mai ales din Caraș-Severin, unde baronul Vela are controlul total.

Trist este că în timp ce Nicolae Robu are parte de izolare și de evitare în propriul partid, Timișoara pierde un obiectiv esențial și totodată o șansă ca scenariul PDL- ist de acum zece ani să nu devină în sfârșit realitate. Oricum, la managementul performant și meritocrat cu care conduce filiala PNL Timiș și la modul cum reușește numiri importante de timișoreni în funcții, Robu poate primi ușor diploma de ”ignoratul liberal național”. Păcat că timișorenii suportă consecințele!”, a scris Simonis pe facebook.

CITEŞTE ŞI: FOTO Impact violent! Două mașini s-au făcut praf, iar șoferii au ajuns la spital

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login