Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Alegeri cu final așteptat în PSD! Dobra a câștigat fără emoții șefia PSD Timiș

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Social democrații timișeni și-au ales astăzi noua conducere.

Călin Dobra, unicul candidat pentru șefia filialei a fost ales în funcția de președinte, în timp ce Alfred Simonis, a fost ales în funcția de președinte executiv, la fel fiind candidat unic.

Alegerile nu s-au încheiat încă, în momentul de față sunt aleși cei 17 vicepreședinți, care vor forma practic Biroul Politic Județean al PSD Timiș.

Atât eu cât și domnul Alfred Simonis am fost aleși în funcția de președinte, respectiv președinte executiv, iar în acest moment are loc alegerea vicepreședinților. S-au înscris 26 de colegi pentru aceste funcții, în momentul în care va fi terminată numărătoarea vă vom comunica întreaga echipă de conducere a organizației județene”, spune noul președinte al PSD Timiș, Călin Dobra.

Întrebat ce mesaj le transmite primarilor care nu l-au susținut și nici nu au participat astăzi la alegerile interne, noul președinte PSD Timiș a fost extrem de evaziv.

Nu avem primari dizidenți, dar după constituirea noii echipe de conducere prin vot, sunt ferm convins că cu toții vom face eforturi să depășim orice animozitate la nivelul organizației PSD Timiș. Trebuie să recunoaștem că au fost anumite contradicții, nu putem ascunde acest lucru, dar aceste discuții nu pot decât să aducă un plus-valoare activității organizației. Am transmis un mesaj tuturor colegilor că mi-aș dori ca orice nemulțumire să fie discutată la nivelul organizației, să fie transmisă președintelui executiv sau președintelui, astfel încât să putem analiza nemulțumirile și să vedem împreună cum putem rezolva situația”, a mai spus Călin Dobra.

Deși este cunoscută adversitatea dintre Alfred Simonis şi Călin Dobra cei doi se pare că au ajuns la o înțelegere, iar aum chiar formează o echipă, cel puţin la nivel declarativ.

Dacă nu aș fi crezut că pot face o echipă cu Călin Dobra, cu care sunt prieten de 15 ani, nu aș fi candiat pentru această poziție și nu aș fi făcut tot ce ține de mine pentru a ieși din această conferință cu o echipă unită capabilă să câștige alegerile europarlamentare și cele de după”, a conchis Alfred Simonis.

În această seară vor fi anunțați și cei 17 vicepreședinți, o dată cu finalizarea numărătorii voturilor.

 

Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2019 18:29

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

La Timişoara continuă acţiunea de îndepărtare a cablurilor aeriene, care, conform unei Hotărâri de Consiliu Local trebuiau mutate în subteran încă din anul 2015.

Detalii

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

Vești excelente pentru șoferi! Drumul care duce spre Aeroport va fi lărgit la patru benzi.

Detalii

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului județean care duce la Aeroport.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login