Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Alegeri cu final așteptat în PSD! Dobra a câștigat fără emoții șefia PSD Timiș

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Social democrații timișeni și-au ales astăzi noua conducere.

Călin Dobra, unicul candidat pentru șefia filialei a fost ales în funcția de președinte, în timp ce Alfred Simonis, a fost ales în funcția de președinte executiv, la fel fiind candidat unic.

Alegerile nu s-au încheiat încă, în momentul de față sunt aleși cei 17 vicepreședinți, care vor forma practic Biroul Politic Județean al PSD Timiș.

Atât eu cât și domnul Alfred Simonis am fost aleși în funcția de președinte, respectiv președinte executiv, iar în acest moment are loc alegerea vicepreședinților. S-au înscris 26 de colegi pentru aceste funcții, în momentul în care va fi terminată numărătoarea vă vom comunica întreaga echipă de conducere a organizației județene”, spune noul președinte al PSD Timiș, Călin Dobra.

Întrebat ce mesaj le transmite primarilor care nu l-au susținut și nici nu au participat astăzi la alegerile interne, noul președinte PSD Timiș a fost extrem de evaziv.

Nu avem primari dizidenți, dar după constituirea noii echipe de conducere prin vot, sunt ferm convins că cu toții vom face eforturi să depășim orice animozitate la nivelul organizației PSD Timiș. Trebuie să recunoaștem că au fost anumite contradicții, nu putem ascunde acest lucru, dar aceste discuții nu pot decât să aducă un plus-valoare activității organizației. Am transmis un mesaj tuturor colegilor că mi-aș dori ca orice nemulțumire să fie discutată la nivelul organizației, să fie transmisă președintelui executiv sau președintelui, astfel încât să putem analiza nemulțumirile și să vedem împreună cum putem rezolva situația”, a mai spus Călin Dobra.

Deși este cunoscută adversitatea dintre Alfred Simonis şi Călin Dobra cei doi se pare că au ajuns la o înțelegere, iar aum chiar formează o echipă, cel puţin la nivel declarativ.

Dacă nu aș fi crezut că pot face o echipă cu Călin Dobra, cu care sunt prieten de 15 ani, nu aș fi candiat pentru această poziție și nu aș fi făcut tot ce ține de mine pentru a ieși din această conferință cu o echipă unită capabilă să câștige alegerile europarlamentare și cele de după”, a conchis Alfred Simonis.

În această seară vor fi anunțați și cei 17 vicepreședinți, o dată cu finalizarea numărătorii voturilor.

 

Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2019 18:29

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Începând de astăzi, orice persoană care deține sau vrea să cumpere o maşină poate verifica istoricul acesteia, foarte simple.

Detalii

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Contractul cu finanţare europeană, în valoare de 180 de milioane de euro, semnat de Aquatim, rezolva problemele legate de reţeaua de apă şi canal din 45 de oraşe şi comune.

Detalii

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Timiş se anunţă a fi cel puţin interesantă, pentru că Nistor Geană îşi va relua postul, care între timp a fost ocupat de Mariana Nagy.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login