Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

ALDE vrea prefect la Timiș! De ce nu dă niciun nume încă?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderul ALDE Timiș, deputatul Marian Cucșa, a declarat, astăzi, că orice partid își dorește o reprezentare la cel mai înalt nivel.

Deși nu cu toată gura, acesta a recunoscut că ALDE și-ar dori funcția de prefect la Timiș.

Ne dorim o funcție în prefectură”, a spus Marian Cucșa.

La bursa zvonurilor, pentru funcția de prefect la Timiș, circulă numele fostului senator Petru Ehegartner, care la alegerile din 11 decembrie a rămas pe dinafară. În ciuda faptului că la București s-au purtat diverse discuții pentru împărțirea prefecturilor din județe între PSD și ALDE, la Timiș, oamenii lui Tăriceanu s-ar putea alege doar cu o funcție de subprefect.

ehegartner

Există o discuție la nivel central, am participat la discuții, dar nu se ia în calcul varianta ca unde PSD are președinte de CJT, ALDE să aibă prefect. În Timiș nu se aplică. Sunt foarte mulți oameni competenți în ALDE care ar putea primi această funcție, dar, din respect pentru ei, nu vreau să-i numesc”, a mai spus Marian Cucșa.

Momentan prefect al județului Timiș este fostul PDL-ist Mircea Băcală. Cel ce va fi numit prefect de Timiș va trebui să demisioneze din partidul din care face parte, căci va prelua o funcție de funcționar public, care, teoretic, este apolitică.

Ultima modificare Joi, 19 Ianuarie 2017 12:09

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login