Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

ALDE reacționează după ce primarul a tăiat cablurile: Operațiunile “fără discernământ” marca Robu, continuă la Timișoara!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Val de reacții după ce primarul Robu a lăsat fără internet zona centrală a orașului! 

CITEȘTE ȘI: Un nou eveniment despre criza forței de muncă, la CCIA Timiș!

Încă de luni seara o parte dintre timișorenii care stau în zona zero a orașului au rămas fără internet și semnal la televiziune sau telefonie, după ce reprezentanții Primăriei, în frunte cu Nicolae Robu, au tăiat mai multe cabluri care atârnau pe stâlpi, nemultumiți că operatorii nu le-au mutat în subteran.

Operațiunea de tăiere a cablurilor aeriene a fost inițiată de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, acuzat de iresponsabilitate de deputatul ALDE, Marian Cucșa.

Un gest lipsit de responsabilitate, chiar lipsit de discernământ aș putea spune, însă personal nu mă mai miră nimic atunci când vine vorba despre acest individ care acționează mereu instinctual, fără a raționaliza.  Consider că din 2012, de când spune stimabilul primar al Timișoarei că a notificat operatorii de cablu, și până astăzi, un bun manager ar fi găsit cu siguranță o cale legală de a sancționa și oblige aceste companii să mute cablurile în subteran. Nu suntem în junglă, nu putem acționa în stil taliban în civilizație. Nu putem să lăsăm Inspectoratul Școlar Timiș fără internet în ziua simulării Bacalaureatului! Sau poate Nicolae Robu s-a gândit că subiectele pot fi trimise de la București cu drona! Totul este posibil în capul dânsului, și doar el știe cum se văd lucrurile din realitatea în care trăiește”, spune deputatul ALDE, Marian Cucșa.

CITEȘTE ȘI: Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Ultima modificare Marți, 19 Martie 2019 16:36

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login