Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Adrian Pau critică măsurile impuse în Timiş: “Se pot tranzita țări aflate în lockdown, în Timiș nu poți traversa o comună”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, comuna Moşniţa Nouă ar fi trebuit să iasă din carantină, dar măsura a fost prelungită de CJSU.

Este vorba atât despre centrul de comună, cât şi despre satele aparţinătoare cu satele aparținătoare Rudicica, Urseni, Albina și Moșnița Veche.

Toate aceste localităţi rămân în carantină încă 14 zile, din cauza ratei de infectare este 10,72 la mia de locuitori.

Situaţia readuce în atenţia opiniei publice interdicţia de a tranzita comuna, motiv pentru care cei din comunele alăturate trebuie să ocolească până la 50 de kilometri, pentru a ajunge acasă.

Acest lucru îl revoltă pe deputatul Adrian Pau, de la Pro România, care dă vina pe prefectul judeţului, pentru acest haos.

“În Timiș e o harababură totală! Deciziile luate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență se schimbă de la o oră la alta, unele hotărâri sunt de-a dreptul halucinante, se carantinează după criterii pe care nu le mai înțelege nimeni. Iar cei care au de suferit sunt timișenii, care nu mai pricep nimic din ceea ce se întâmplă. Ultima decizie luată de CJSU, mă rog, unii spun că deciziile le ia doar prefectul Liliana Oneț, este legată de tranzitarea unor localități aflate în carantină. Spre exemplu, Moșnița Nouă, care nu poate fi tranzitată, iar cei care doresc să ajungă în Timișoara trebuie să meargă pe o rută ocolitoare ce depășește 50 de kilometri. În condițiile în care se pot tranzita țări aflate în lockdown, în Timiș nu poți traversa o comună. Bun management”, spune deputatul de Timiş, Adrian Pau.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login