Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Adrian Orza se retrage din cursa pentru Primăria Timişoara! Care este motivul pentru care nu mai candidează?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fost viceprimar al Timişoarei şi consilier local independent în prezent, Adrian Orza şi-a manifestat intenţia de conduce oraşul din postura de primar.

Imediat şi-a găsit şi un partid care să îl susţină. Este vorba despre ALDE, pe vremea când preşedinte la nivel local era deputatul Marian Cucşa.

CITEŞTE ŞI: Scandal la Timişoara, din cauza închiderii teraselor! Robu cere revocarea măsurii, invocând că a fost păcălit să o accepte

Pentru că Orza stătea bine în sondajele de opinie, şi social-democraţii şi-au manifestat interesul faţă de el.

S-au purtat discuţii, în spatele uşilor închise, la PSD să îl sprijine pe independentul Adrian Orza, în cursa pentru Primăria Timişoara.

Nu s-a concretizat însă nimic, iar acum Orza anunţă că nu mai candidează.

Motivul: a sperat într-o alianţă a partidelor politice, cu scopul schimbării lui Nicolae Robu, din fruntea administraţiei locale.

“Din păcate, partidele rămân încorsetate în calcule politice legate de propriul electorat şi interese de grup. Sunt dificil de adus laolaltă pentru un scop comun. Fără a fi o acuză, e constatarea felului în care se face de fapt politica. Deşi clameaza necesitatea schimbării administraţiei, acţioneaza contrar. Unele partide negociază funcţii exact cu cei pe care pretind că ar dori să îi schimbe.

Tocmai de aceea, demersul meu s-a lovit de vechile realităţi politice.

Intenţia de a candida la Primăria Timişoara, anunţată în urma cu o vreme, se opreşte aici”, a scris Adrian Orza, pe facebook.

CITEŞTE ŞI: Galerie foto: Trei victime, după ce două maşini s-au ciocnit violent! Una dintre ele “a zburat” în şanţ

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login