Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Adrian Negoiță (PSD) sare în apărarea lui Dobra: ”Mirele nostru stârnește invidia parașutei lor!”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adrian Negoiță vine cu o replică la declarațiile făcute de fostul coleg de partid, Adrian Pau! 

Acesta din urmă spunea ieri, cu referire la alegerile interne, despre faptul cu PSD Timiș se ”pregătea de nuntă, dar a rămas fără mire”. Acesta făcea aluzie la faptul că președintele interimar al social democraților din Timiș a stabilit ca data pentru alegeri 1 martie, însă în Comitetul Executiv Național de la București, Liviu Dragnea a luat decizia amânării acestora.  Apropiații lui Dobra au sărit imediat în apărarea lui, după ce Adrian Pau, care a trecut la Pro România a ironizat situația din PSD Timiș.

”Noaptea nunții poate provoca panică în rândul mirilor emoționați, mai ales dacă sunt la prima experiență, deci susținători ai valorilor tradiționale stricte. Ceea ce este de neînțeles este panica unei mirese ce a fost trecută prin mai multe paturi și care fiind disperată să se mai tăvălească o dată, dar sub aura de doamnă respectabilă, aleargă despuiată prin județ în căutare de mire, serios și manierat, fiind gata să accepte ca nuntași pe oricine este dispus să achite meniul și să asculte muzica proastă pe care o oferă. La nunta adevărată, nu la făcătură, la care poate îl invităm și pe proaspătul nostru fost coleg Adrian Pau, mirele ajunge la timp și de bunăvoie, o ia de nevastă pe aleasa sa, iar nuntașii vin de plăcere și nu adunați cu arcanul”, a transmis Adrian Negoiță, secretar executiv în PSD Timiș și șef de cabinet al președintelui Consiliului Județean.

Pe aceeași temă: Adrian Pau, despre anularea alegerilor din PSD Timiș: Se pare că nunta pe care o pregăteau a rămas fără mire!

Ultima modificare Joi, 21 Februarie 2019 11:10

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login