Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ştim cine este viitorul subprefect de Timiş! Postul îi revine PMP. Cine a fost desemnat pentru a-l ocupa?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru că au votat moţiunea de cenzură, cei din Partidul Mişcarea Populară au primit mai multe posturi de conducere, atât în Guvern, cât şi în teritoriu.

Din cele peste 20 de funcţii negociate, Timişului îi revin două: unul de subprefect şi unul de secretar de stat în ministerul Transporturilor.

CITEŞTE ŞI: Vreți să vă înnoiți garderoba de iarnă? Acum aveți ocazia perfectă! Se deschide Salonul Industriei Ușoare

În ceea ce priveşte numele celor care vor ocupa respectivele posturi, PMP-iştilor li s-a interzis să vorbească.

Totul este ţinut secret, deşi biroul de conducere a stabilit deja cine va fi subprefect şi cine va fi secretar de stat.

Este vorba despre doi oameni de maximă încredere ai preşedintelui PMP Timiş, Cornel Sămărtinean: Alexandru Mutruc, respectiv un anume domnul Lupu, despre care nimeni nu ştie nici ce hram poartă, nici ce prenume are.

“Nu este adevărat. Deocamdată nu s-a făcut nicio propunere, în cadrul partidului. Trebuie să ne întâlnim, să vedem, să discutăm, să supunem la vot... Cum se va decide în CEJ, aşa rămâne. Cert este că până acum nu s-a pronunţat niciun nume. Am fost doar înştiinţaţi că în urma negocierilor purtate la Bucureşti, nouă, celor din PMP Timiş, ne revin două posturi. Vom vota cine vor fi cele două persoane şi nu trebuie să fie cu supărare...”, a declarat pentru Sursa de vest, Adrian Boboi, secretar general al PMP Timiş.

Însă, Boboi, mâna dreapta a lui Sămărtinean, este contrazis de un simplu membru din CEJ.

Stan Cucăilă a povestit exact cum au decurs lucrurile în şedinţa de partid şi cum le-au fost impuse cele două nume.

Ba mai mult, ştie câte ceva şi despre domnul Lupu: că a fost subalternul lui Sămărtinean şi coleg de birou cu Alexandru Mutruc.

Este convins că va reprezenta cu cinste Timişul, chiar dacă s-a opus acestei nominalizări.

CITEŞTE ŞI: Copilă răpită din spital! Fetița de 7 ani care a fost adoptată de o familie din Timișoara a dispărut după un control

“Domnul preşedinte, Cornel Sămărtinean, a venit cu două propuneri, care au fost votate în unanimitate. Este vorba despre Alexandru Mutruc, pentru funcţia de subprefect şi domnul Lupu, pentru funcţia de secretar de stat (…) Nu ştiu de unde aţi auzit că eu nu aş fost de acord. Nu este adevărat. E drept, că am avut de făcut un comentariu în şedinţă, dar a fost unul laudativ, mai ales la adresa domnului Lupu, care are experienţă… a lucrat la Aeroport… a avut şi activitate în partid… nu îl cunoaşteţi pentru că a lucrat mai mult pe partea logistică, cu Mutruc. Nu ştiu nici eu exact cum îl chemă… Lupu… şi nu mai ştiu cum”, a spus Stan Cucăilă, membru în CEJ.

Acum, Sămărtinean a plecat cu cele două propuneri la Bucureşti, pentru a fi validate de conducerea centrală a partidului.

Graba cu care se încearcă aceste numiri este cel puţin ciudată, în contextul în care, PMP Timiş are de aproape un an şi jumătate, un post vacant în Consiliul Judeţean.

Este vorba despre postul ocupat până în iunie 2018, de Roxana Iliescu, pe care Sămărtinean a vrut-o plecată cu orice preţ.

Cum nu a reuşit să îşi impună un om susţinut de el, funcţia a rămas vacantă.

 

 

 

 

 

 

Ultima modificare Marți, 26 Noiembrie 2019 17:34

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login