Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

În Timiş, Partidul Forța Națională a depășit prima bornă! Numără deja, peste 100 de noi membri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noua platformă politică, Forţa Națională, creşte de la o săptămână la alta, iar la doar câteva zile de la înscrierea deputatului Marian Cucşa, numără peste o sută de membri.

Reprezentanţii filialei spun mai mult de jumătate dintre noii membri sunt tineri cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani, cei mai mulţi dintre ei au studii superioare și sunt profesioniști în domeniile în care activează.

CITEŞTE ŞI: Peste 70 de cazuri de gripă, în școlile din Timiș, la început de săptămână! Și numărul virozelor este în creștere

“Noii membri au ales să facă acest pas conștienți de faptul că este mai bine să își aloce acum din timpul liber pentru acest proiect decât să nu se implice și să suporte consecințele pentru că alții aleg în numele lor. Explicația înscrierilor masive în această nouă platformă politică este datorată faptului că timișenii sunt conștienți de nevoia unei alternative funcționale care să lupte exclusiv pentru români și țara noastră. Gradul de încredere în partidele politice actuale a scăzut drastic, iar noua construcție a apărut la momentul potrivit pentru că mulți români simt că e timpul să își unească forțele și să se implice activ pentru binele lor”, spun cei de la Forţa Naţională Timiş.

Aceştia mai precizează că Forța Națională este o platformă mai solidă față de alte încercări naționaliste proiectate în mai multe partide din România.

Tocmai de aceea, liderii sunt convinşi că vor avea succes pentru că noul partid promovează valorile și tradițiile naționale și protejează cetățenii români și drepturile lor.

“Am ales să mă înscriu în Forța Națională pentru că rezonez dintotdeauna cu tot ceea ce este legat de România, valorile și tradițiile românești. Astfel m-am gândit că pot să ,,aprind,, flacăra de naționalist în inima fiecărui român și împreună să facem din România o forță la propriu! La scurt timp observ, cu bucurie, că nu doar eu sunt cel care rezonează cu tema naționalistă și sunt impresionat de numărul mare de tineri care și-au manifestat dorința de a se alătura echipei din Timiș. Spre surprinderea mea tot mai mulți tineri pășesc în politică pentru prima dată și aleg un partid naționalist având convingerea că e o alternativă mult mai solidă a politicii actuale. Cred că au ales să facă acest pas avându-mă pe mine drept exemplu, dar sunt convins că e și din convingere patriotică”, declară deputatul Marian Cucşa, preşedintele Forţa Naţională Timiş.

CITEŞTE ŞI: Incendiu violent! O primărie din Timiș a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit de urgență

“Atipic partidelor naționaliste de până acum, Forța Națională a înțeles foarte bine că într-o Europă unită, fiecare are specificul lui, iar obiectivul nu este acela de a marginaliza minoritățile naționale ci de a crea un cadru de bună funcționare a tuturor cetățenilor români.  Forța Națională ține cont de valorile și principiile pe baza cărora s-a înființat Uniunea Europeană și anume susținerea valorilor naționale specifice fiecărui stat într-o Europă Unită”, punctează cei de la Forţa Naţională.

 

 

 

Ultima modificare Luni, 03 Februarie 2020 16:26

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login