Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

În Timiş, ALDE e un breloc al PSD, iar Marian Cucşa, sub tutela lui Dobra şi a lui Fredi Simonis! Atacul dur al celor din Pro România

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alianţa electorală dintre Pro România şi ALDE, pentru susţinerea candidaturii lui Mircea Daconu, la preşedinţia României, scârţie din toate încheieturile.

Problemele cele mai mari sunt în judeţul Timiş, unde liderii Pro România îl consideră principal vinovat pe preşedintele Marian Cucşa, despre care spun că este ahtiat după funcţii.

CITEŞTE ŞI: Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte răzătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

“Atât timp cât ALDE a ales să fie un breloc al PSD, la nivelul judeţului Timiş, cred că am încetat orice negociere, colaborare şi discuţie. În ultima perioadă, preşedintele Marian Cucşa, dacă mai este preşedinte, pentru că nu mai ştie nimeni ce e acolo, a negociat intens cu liderii PSD Timiş pentru anumite funcţii. Lucrurile nu au ieşit aşa cum şi-a dorit el, în schimb totul a ieşit bine pentru noi şi pentru România. Mai sunt şi alţi membri ALDE care lunea îşi dau demisia pe facebook, iar peste câteva zile se întorc la lucru, fie secretarI de stat, fie preşedinţi de Consilii Judeţene, aşa că noi ne-am văzut de drumul nostru şi ne-am consolidat, prin munca depusă în organizaţii. Alianţa cu ALDE se poate rezuma astfel: operaţia a reuşit, pacientul e mort”, a spus coordonatorul Pro România Timiş, Nicu Birău.

nicu birau

Eşecul colaborării dintre cele două formaţiuni politice este pus şi de deputatul Adrian Pau, tot pe seama lui Cucşa.

Acesta consideră însă, că ceilalţi membri din ALDE, care sunt de bună credinţă, ar trebui să conştientizeze ce se întâmplă.

“Ceea ce m-a frapat pe mine este că un politician tânăr, pentru o numire sau pentru o nominalizare, pentru că el a fost doar nominalizat ca potential ministru, ţi-ai stricat o întreagă carieră politică şi un viitor politic. Nu ştiu dacă îl avea sau nu, Marian Cucşa, însă aş face apel la ceilalţi membri ALDE care sunt cu picioarele pe pământ. Sondajele ne arată în momentul de faţă că avem şanse reale să intrăm în turul II, cu Mircea Diaconu, fapt pe care, ceilalţi membri ALDE, care trec mai departe de interesele personale, ar trebui să îl ia în calcul. Marian Cucşa este sub tutela lui Dobra şi a lui Fredi Simonis”, a spus deputatul de Timiş, Adrian Pau.

adrian pau

CITEŞTE ŞI: Compania Continental, la ceas aniversar! 50 de ani de când a fost lansat sistemul anti-blocare al frânei (ABS)

Chiar şi în lipsa acestei alianţe, în Timiş, Pro România a reuşit să atingă targetul de semnături pentru candidatura lui Mircea Diaconu.

Liderii organizaţiei spun că luni vor depune la Bucureşti, cele 10.000 de semnături pe care şi-au propus să le adune.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login