Skip to main content

Peste 36.000 de noi infectări cu COVID, raportate azi de autorităţi! S-au înregistrat şi multe decese: 193

Număr mare de infectări cu coronavirus, raportat astăzi de Grupul de Comunicare Strategică.

Cu. 36.269 de noi cazuri, bifăm o nouă zi cu un număr ridicat de infectări. Au fost prelucrate aproape 114.000 de teste.

Din păcate şi numărul deceselor a început să crească. A ajuns astăzi la 60.916.

Astăzi au fost raportate 184 de decese. În plus, au fost raportate şi nouă decese din intervalul anterior de referinţă.

În spitale sunt internați acum 11.565, printre care 843 de copii. La ATI sunt 1.123 de pacienţi în acest moment, dintre care 22 sunt minori.

În Timiș au fost raportate 1.698 cazuri noi de îmbolnăvire. Rata de infectare în judeţ a ajuns astăzi la 29,51 iar în Timişoara la 37,57.

În spitalele din Timiş sunt internați 458 de pacienți, iar alţi 37 sunt în stare gravă la ATI. 

De la debutul pandemiei, la nivelul judeţului s-au infectat peste 127.000 de persoane şi au murit 1.920 oameni.  Două decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.