Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Performanța în zona învățământului superior necesită investiții și resurse pe măsură.

Publicat în Educație

Continental Anvelope anunță instalarea unui nou echipament pentru tratarea emisiilor din zona de amestec cauciuc a fabricii sale de anvelope din Timișoara.

Publicat în Economic

Economia circulară poate părea complexă și ușor descurajantă, sunt de părerere reprezentanţii CCIAT, care vin în spirijinul antreprenorilor.

Publicat în Economic

O nouă ediție a HackTM, la Timișora! Anul acesta se pun la bătaie premii ce depășesc suma de 10.000 de euro.Dar înainte de marele comunitatea IT-iștilor face altceva.

Publicat în IT

Workshop de educație financiară pentru startup-uri și ONG-uri, la Timişoara!

Publicat în Eveniment

Implementarea proiectului de traffic management a ajuns la final! Astăzi a fost inaugurat „Centrul de comandă și control al traficului”, obiectiv amplasat pe strada Iuliu Maniu.

Publicat în Administrație

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login