Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Momentul alegeri facultăţii poate fi unul dificil, mai ales că ofertele sunt viariate, iar de multe ori, elevii nu ştiu să o aleagă pe cea potrivită.

Publicat în Educație

Universitatea de Vest din Timișoara este prezentă în rankingul RUR Subject Rankings, ediția 2021 pe domeniile „Științe naturale” și „Științe tehnice”.

Publicat în Educație

Ediția 2022 a QS World University Rankings confirmă prezența UVT în rândul celor mai prestigioase universități din România și de la nivel mondial.

Publicat în Educație

Conducerea Universităţii de Vest Timişoara vine în sprijinul tinerilor cu rezultate deosebite, care excelează în diverse domenii.

Publicat în Educație

Elevii din toată țara pot participa la cel mai inovator târg educațional organizat de o universitate din România!

Publicat în Educație

Agenția Fondului de Mediu a publicat lista proiectelor care au fost aprobate spre finanțare, prin "Programul privind sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public".

Publicat în Administrație
Pagina 1 din 3

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login