Instanța a decis! Alin Popoviciu și Călin Roman, excluși din PNL! Ei își pierd mandatele de consilieri județeni

Alin Popoviciu și Călin Roman au pierdut procesul cu PNL Timiș privind excluderea din partid și astfel vor rămâne fără funcțiile de consilieri județeni.

Curtea de Apel Timișoara a dat câștig de cauză Partidului Național Liberal filiala Timiș în procesul deschis de cei doi cu privire la excluderea lor din partid.

CITEȘTE ȘI: Transporturi umanitare la Cernăuți și peste 1.000 de refugiați ajutați în cadrul inițiativei „Timișoara pentru Ucraina”!

Instanța a admis apelul formulat de PNL Timiș în această speță împotriva sentinţei civile pronunţată de Tribunalul Timiş. Astfel, Curtea de Apel Timișoara a respins și cererea reclamanților privind cheltuielile de judecată solicitate.

Prin hotărârea definitivă a instanței se legitimează că Popoviciu Alin-Augustin-Florin şi Roman Călin nu mai sunt membri ai PNL Timiș și, drept urmare, nu mai pot ocupa funcțiile de consilieri județeni. În cadrul PNL Timiș se va lua, în perioada următoare, decizia de înlocuire a celor doi consilieri”, au transmis reprezentanții PNL Timiș.

CITEȘTE ȘI: 35 de zile de război în Ucraina! Rusia îşi continuă atacurile în mai multe oraşe

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tun imobiliar, marca USR! Primarul din Dumbrăviţa vrea să plătească un preţ umflat de 10 ori, pentru un teren

Comuna Dumbrăviţa este raiul celor care vor să se îmbogăţească peste noapte, iar Primăria condusă de USR-istul Horia Bugarin îi ajută, prejudiciind bugetul local.

Eveniment de amploare organizat de CCIA Timiș: Adunarea Generală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a găzduit cel mai important eveniment al anului din domeniul economic și anume Adunarea Generală Anuală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.