Încep înscrierile la OLIMPIADA DE ALTRUISM! Tema ediției din acest an: De ce și cum ne ajutăm semenii?

Concurs de eseuri pentru promovarea comportamentelor pro-active și pro-sociale în rândul tinerilor liceeni!

Într-un secol în care valorile sociale se îndreaptă spre activități de voluntariat și protecție a comunității față de persoanele aflate în situații de criză, acest concurs își propune promovarea comportamentelor pro-active, pro-sociale și altruiste în rândul tinerilor. 

Pornind de la convingerea că tinerii din România au în experiența lor de viață un număr relativ de ”fapte bune” concursul îşi dorește să dezvolte reflecţia lor personală asupra unor valori și comportamente umaniste, pro-sociale, care contribue la dezvoltarea unei societăți coezive și incluzive, precum și asupra rolului activ pe care aceștia și-l pot asuma în construirea unei astfel de societăți. 

Concursul este organizat de către Departamentul de Asistență Socială al Facultății de Sociologie și Psihologie a Universității de Vest din Timișoara și se adresează elevilor înmatriculați în clasa a XII-a la oricare din unitățile de învățământ din România, acreditate de Ministerului Educaţiei Naționale.

Olimpiada de Altruism urmăreşte să îi provoace pe elevi la un exerciţiu de imaginaţie, dar şi de documentare asupra tematicii propuse. Participanţii vor scrie un eseu pe tema Ediției 2017: “De ce și cum ne ajutăm semenii?” și îl vor transmite pe adresa de email asistenta.sociala@e-uvt.ro, până la data de 30 aprilie 2017.

Detalii despre concurs, calendarul acestuia și premiile oferite deorganizatori se găsesc la link-ul: https://asistenta-sociala.uvt.ro/olimpiada-de-altruism/

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.