Skip to main content

Hoţii nu ocolesc nici şantierele! Doi indivizi, prinşi în flagrant, când furau scule

Printr-un apel la 112, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara, au fost alertaţi cu privire la faptul că hoţii dau atacul la un container de pe strada Rozalia.

Ajunşi imediat la faţa locului, oamenii legii  au surprins în flagrant doi bărbați de 23 și 45 de ani, în timp ce sustrăgeau bunuri electrice ce aparțineau unei societăți care realizează lucrări la schimbarea conductelor subterane din oraș.

Unul dintre aceștia a lăsat din mână un ciocan rotopercutor și a încercat să fugă, fiind imobilizat de un polițist.

Verificările au scos la iveală faptul că cei doi bărbați s-au deplasat în zonă cu un autoturism,în portbagajul căruia se aflau mai multe scule electrice.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Pe numele celor doi, au fost întocmite dosare penale pentru furt calificat, amândoi fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.