Skip to main content

Hoţii nu ocolesc nici şantierele! Doi indivizi, prinşi în flagrant, când furau scule

Printr-un apel la 112, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara, au fost alertaţi cu privire la faptul că hoţii dau atacul la un container de pe strada Rozalia.

Ajunşi imediat la faţa locului, oamenii legii  au surprins în flagrant doi bărbați de 23 și 45 de ani, în timp ce sustrăgeau bunuri electrice ce aparțineau unei societăți care realizează lucrări la schimbarea conductelor subterane din oraș.

Unul dintre aceștia a lăsat din mână un ciocan rotopercutor și a încercat să fugă, fiind imobilizat de un polițist.

Verificările au scos la iveală faptul că cei doi bărbați s-au deplasat în zonă cu un autoturism,în portbagajul căruia se aflau mai multe scule electrice.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Pe numele celor doi, au fost întocmite dosare penale pentru furt calificat, amândoi fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.