Skip to main content

Halucinant! Şase oameni au primit în câteva ore, trei rezultate: unul pozitiv şi două negative, la infecţia cu COVID-19. Doi dintre ei nici măcar nu au fost testaţi

De mai bine de o săptămână, părinţii şi bunica unui tânăr din judeţul Timiş, stau cu frica în sân ca nu cumva să aibă coronavirus.

Este vorba despre familia lui Raul Bastean, actor la Teatrul Naţional Timişoara, care pe data de 5 august a aflat că este pozitiv la infecţia cu SARS-COV-2.

“Trebuia să fac o intervenţie chirurgicală minoră, pe care am tot amânat-o din cauza pandemiei de coronavirus, iar înainte de asta am vrut să mă testez pentru COVID-19. Mi-am făcut testul pe banii mei, la Spitalul Victor Babeş din Timişoara şi cum rezultatul a fost pozitiv, m-am carantinat acasă, unde locuiesc şi părinţii mei, dar şi bunica, în vârstă de 71 de ani, cu care de altfel am şi intrat în contact, în zilele de dinainte de a afla că sunt pozitiv”, a declarat Raul Bastean.

CITEŞTE ŞI: Video: Imagini cutremurătoare, de la accidentul cu trei victime încarcerate, de lângă Lugoj

raul

După câteva zile, a fost testată şi familia tânărului, dar şi iubita acestuia însă rezultatele au întârziat.

Aşa că Raul a sunat la DSP şi a vorbit cu un medic epidemiolog, care i-a spus telefonic, că rezultatele sunt negative.

Astăzi a primit şi în scris rezultatele, sub forma unei liste semnate de Lucian Mihoc, şeful Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Timiş.

Tabelul a fost trimis la Primărie, iar de aici a ajuns la Raul, care astfel a aflat cu stupoare că părinţii, bunica şi iubita lui sunt infectaţi cu SARS-COV-2.

Tânărul a observat mai multe greşeli, dar şi că pe listă apar ca fiind pozitivi şi părinţii fetei, care nici măcar nu au fost testaţi.

Raul sunat din nou la DSP şi a cerut explicaţii, iar în scurt timp a primit un e-mail în care este anunţat că de fapt toate rezultatele sunt negative.

documente

“Cireaşa de pe tort a venit azi când, una dintre familiile de contact (care s-a considerat că NU trebuie testată şi NU a fost testată) a fost anunțată la primărie că figurând pe lista celor POZITIVI ! Am tot auzit cazuri de persoane care nici nu au mirosit testul dar…sunt pozitivi! Am zis că nu-i posibil. În mod cert virusul există şi se întâmplă nenororici, n-am negat asta.
Dar când treci prin aşa ceva, e absolut îngrozitor să vezi atâta INCOMPETENȚĂ în serviciile publice. Revoltător, oribil!”, mai spune Raul.

CITEŞTE ŞI: Lista candidaţilor PNL, la Consiliul Judeţean Timiş, criticată de deputatul PSD, Alfred Simonis

Şeful Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Timiş, Lucian Mihoc, cel care a semnat lista cu rezutatele pozitive, nu a putut fi contactat să explice cum s-a ajuns în această situaţie.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest invită timișorenii la un eveniment Mozart!

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara din cadrul Universității de Vest din Timișoara invită publicul la un concert simfonic dedicat marelui compozitor W. A. Mozart.