Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vitezomanii, arşi la buzunare! Câte amenzi au dat poliţiştii?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sute de şoferi din Timiş, au rămas cu buzunarele goale de sărbători!

Timp de patru zile, poliţiştii timişeni au acţionat pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Aceştia au aplicat aproape 300 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, cele mai multe pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. 

În total, oamenii legii au aplicat 282 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 73 au fost pentru depăşirea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 37 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. 

Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 39 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, depăşiri neregulamentare, nerespectarea culorii roşu la semafor, depăşirea limitelor legale de viteză şi conducerea sub influenţa alcoolului. De asemenea, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare.

 În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login