Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Viorica Dăncilă, la Timișoara! Premierul demis, așteptat de câțiva protestatari în fața Consiliului Județean

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Premierul demis, Viorica Dăncilă, în vizită astăzi la Timișoara.

 Viorica Dăncilă, alături de mai mulți colegi de partid au ajuns în Timișoara încă de seara trecută. Astăzi la ora 9.00, premierul demis s-a întâlnit cu mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan, iar de la ora 10 este așteptată la Consiliul Județean, unde va susține o conferință de presă.

Cu jumătate de oră înainte de vizita la sediul CJT, mai mulți contestatari ai Vioricăi Dăncilă s-au adunat pentru a o întâmpina.

protest 3 1

Programul Vioricăi Dăncilă la Timișoara, continuă pe parcursul acestei zile. Ea având programate mai multe întâlniri la Universitatea de Științe Agricole, Institutul de Boli Cardiovasculare , Spitalul Militar, iar după amiază va avea o întâlnire cu profesorii din mediul preunivesitare.

De la ora 17.30 este programat un miting electoral la care sunt așteptați peste 1.000 de susținători din vestul țării, la Senator, pe Calea Lugojului.

Ultima modificare Vineri, 01 Noiembrie 2019 10:22

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login