Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Video: Scene şocante, în curtea IPJ! Un fost ofiţer DGA face o criză de nervi şi plânge în hohote

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

George Tabuia, fost ofiţer DGA a ajuns în mijlocul unui scandal de proporţii, după ce pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru şantaj.

Tocmai din acest motiv a fost transferat la IPJ Arad, unde a şi aflat vestea că a fost pus sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

CITEȘTE ȘI: Virtual Power Plant ProgramTM a început cu dreptul! 19 firme din judeţ se numără deja printre cei 9.000 de membri din Europa

Situaţia l-a şocat pe bărbat, care efectiv nu a mai putut să se controleze şi a făcut o criză de nervi chiar în curtea instituţiei.

Întreaga scenă a fost filmată de un martor, iar pe imagini se vede cum fostul ofiţer DGA plânge în hohote, ţinându-se de o maşină, în timp ce îşi imploră colegii şi şefii să nu facă publice datele din dosar şi mai ales acest document care atestă controlul judiciar.

În imagini apare un agent de poliţie, fost angajat al Serviciului Judeţean Anticorupţie Arad, cercetat în prezent într-un dosar al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara pentru o faptă care nu are legătură cu atribuţiile de serviciu. De altfel, la scurt timp după dobândirea calităţii de suspect în cauză, agentul a solicitat, prin raport, încetarea raporturilor de serviciu cu unitatea noastră. Precizăm faptul că, în conformitate cu prevederile legale, dosarul este în competenţa exclusivă a procurorului, sens în care nu suntem în măsură să vă oferim alte date. Totodată, cu acest prilej, precizăm că instituţia noastră se delimitează total de comportamente ilegale sau în dezacord cu normele morale, fiind o unitate bazată pe valori profunde, în deplin respect faţă de competenţele profesionale ale personalului propriu”, au transmis reprezentanţii DGA, potrivit criticarad.ro.

Incidentul a fost confirmat şi de reprezentanţii IPJ Arad, care spun că bărbatul a fost preluat imediat de medicul şi psihologul insituţiei.

CITEȘTE ȘI: Premieră absolută! Doi muzicieni români cântă împreună cu o entitate de inteligență artificială

După ce a fost echilibrat emoţional, el a fost îndrumat către medicul de familie, pentru a i se recomanda măsuri medicale specifice.

Ultima modificare Vineri, 08 Noiembrie 2019 12:41

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login