Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

VIDEO Scandal de proporții între polițiști și mai mulți oameni recalcitranți! S-a făcut uz de armă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un scandal de proporții a izbucnit în această seară, între oameni și forțele de ordine.

Totul s-a întâmplat în cartierul Micro 7 din Hunedoara, unde polițiștii au oprit un biciclist pentru a verifica dacă acesta are sau nu declarație pe proprie răspudere. Persoana în cauză era sub influența băuturilor alcoolice și a devenit recalcitrantă față de polițiști. De aici și până la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas.

Oamenii din zonă, care au asistat la întreaga scenă i-au luat partea bărbatului fără acte și au devenit violenți față de polițiști.

Două autospeciale ale Poliției au fost avariate de oamenii revoltați.

Pentru a liniști spiritele oamenii legii au fost nevoiți să facă uz de armă.

Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 7 din municipiul HUNEDOARA, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie. Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul Poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (intrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul intervenției). Intervenția polițiștilor era una de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenti la adresa polițiștilor”, transmit reprezentanții IPJ Huendoara.

Ultima modificare Sâmbătă, 18 Aprilie 2020 20:34

2 comentarii

  • Cristian

    Pai voi cât credeți ma ca va mai suporta lumea?suntem singura tara în care s-au făcut puncte fixe de control. Suntem singura tara în care polițiștii îs fac planul de amenzi pe spinarea amărâților care nu au un ban în buzunar.in alte tari politia vine în ajutorul oamenilor cu măști, dezinfectante,mănuși, etc și le explica frumos ce este bine și ce nu este bine sa facă. Asa ca va cam meritați soarta saraciilor

    Raportează Cristian Duminică, 19 Aprilie 2020 08:06 Link la comentariu
  • Dionisie

    Exista un pericol urias cu aceasta pandemie !!!!Pericol pe tot globul !!!!Toate tarile sut afectate !!!!Exista masuri de prevenire ....deocamdata doar prin izolarea oamenilor ....pe cat este posibil pt a nu tranzmite virusul !!!!In Romania s-au dat deja (cred) 9 ordonante militare . Populatia nu respecta(nu toti) cu severitate acele restrictii !!!Politia , jandarmeria si armata au misiunea de a apara populatie de toate pericolele care exista ....dar acuma au si misiunea de a veghea respectarea celor restrictii !!!!!Este greu .....populatia este indisciplinata .....unii recalcitranti !!!!Din cauza exagerarilor politiei si jandarmeriei .....ia nastere un antagonism ....o dusmanie (nejustificata poate ) intre politie si populatie !!!!In asemenea cazuri persoanele cu diferite caractere isi manifesta acea dusmanie si asa iau nastere asemenea conflicte !!!!Politia si jandarmeria sa nu exagereze cu grija pt sanatatea oamenilor !!!!Scopul ocrotirii ....nu este acumularea de bani cat mai multi ....la buget sau undeva !!!!!Scopul amenzilor este sa astampere neascultarea !!!!Un batran bolnav .....cu venit de zece paini pe luna ....iasa afara din gospodarie noaptea la ora tarzie .....nici tipenie de om nici unde si sa fie amendat de doua ori cu sume de bani enorme pt el .....este categoric ABUZ .....lipsa de judecata ...etc !!!!Peste tot se pot vedea exemple !!!!Am scris parerea in mod sincer ......asa gandesc f. multi !!!!Nu am scris obraznic ...am scris cuvincios .....nu ar trebui sa fiu amendat pt asta !!!

    Raportează Dionisie Duminică, 19 Aprilie 2020 07:35 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login