Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

VIDEO: Reacţia lui Marius Craina, după scandalul demiterii! În paralel, a fost declanşată o anchetă pentru a se afla cine a trimis ordinul de demitere, înainte de a fi înregistrat

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Demiterea lui Marius Craina din fruntea Spitalului Judeţean Timişoara a declanşat o anchetă la nivelul ministerului Sănătăţii.

Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al instituţiei, citat de jurnaliştii de la evz, iar controlul vizează modul în care ordinul privind demiterea a fost trimis pe whatsapp, înainte de a trece pe la Registratură.

CITEŞTE ŞI: Atenţie şoferi! Mai multe străzi se închid, pentru defilarea de 1 Decembrie!

“Ministrul Sănătății va dispune constituirea unei comisii de cercetare administrativă pentru a verifica atât cele semnalate de dvs, precum și alte aspecte considerate oportun de verificat pentru lămurirea întregii situații”, le-a transmis Oana Grigore, purtătorul de cuvânt al ministerului Sănătăţii, jurnaliştilor de la evz.

Verificările vin în contextul în care situaţia este una gravă: un document semnat de ministru, a ajuns în mâna unor terţe persoane, înainte de a primi număr de înregistare.

“Este cu totul şi cu totul neaşteptat modul în care s-a încercat să se facă această schimbare. Pentru că s-au gândit să facă un circ politic din această schimbare, au postat un act oficial al ministerului Sănătăţii, incomplet, nedatat, fără să aibă număr de ordine, pe whatsapp. Acest document a fost trimis de un coleg medic, altor medici ai Spitalului. Consider că a fost o abordare incorectă, laşă, a celor care au abordat această metodă”, a declarat managerul demis al Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina.

Acesta mai spune că nu schimbarea l-a deranjat ci modul în care s-a întâmplat totul.

Asta mai ales în contextul în care, pe ordinul de demitere, nu este invocat niciun motiv. Nici măcar unul imaginar.

CITEŞTE ŞI: Vino să descoperi totul despre instaurarea Administrației Românești în Banat! Expoziţie de excepţie, la Muzeul Naţional al Banatului

“M-aş fi aşteptat, de la un coleg medic, să vină să purtăm o discuţie, să viziteze spitalul, să facem o evaluare a tuturor secţiilor din spital şi a întregii activităţi. Nu s-a întâmplat acest lucru, ceea ce din punctul meu de vedere ridică o mare problemă din punct de vedere moral în ceea ce priveşte această schimbare”, a mai spus Marius Craina.

 

 

 

1 comentariu

 • Popa Simona

  D-nul Craina uita cum a fost numit cum a preluat conducerea? După faptă și răsplată (*)

  Raportează Popa Simona Joi, 28 Noiembrie 2019 21:22 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Încă un pas, pentru realizarea centurii de sud a Timişoarei! S-a semnat contractul pentru supervizarea proiectării și execuției

Încă un pas, pentru realizarea centurii de sud a Timişoarei! S-a semnat contractul pentru supervizarea proiectării și execuției

A fost semnat "Supervizarea proiectării și execuției Variantei de ocolire Timișoara Sud" cu Asocierea VENTRA PROJECT MANAGEMENT SRL - UTIBER Kozuti Beruhazo Kft.

Detalii

Timișul are oficial, un nou prefect! Liliana Oneț a depus jurământul, în prezența ministrului Marcel Vela

Timișul are oficial, un nou prefect! Liliana Oneț a depus jurământul, în prezența ministrului Marcel Vela

Liliana Oneț, noul prefect al județului Timiș a depus astăzi jurământul!

Detalii

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Continuă schimbările din teritoriu, demarate odată cu instalarea noului Guvern.

Detalii

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login