Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

VIDEO Primele imagini cu irakianul care fabrica mitraliere clandestin, lângă Timișoara! Anchetatorii fac săpături în curtea lui

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiștii au descins în această dimineață la locuința unui cetățean irakian din Dumbrăvița, acesta fiind suspect că fabrica arme, clandestin.

Este vorba despre un bărbat de 46 de ani, cu dublă cetăţenie irakiană-engleză, despre care oamenii legii au informaţii că deţine echipamente extrem de performante, cu ajutorul cărora produce arme de foc.

Anchetatorii au informații că cetățeanul irakian are un buncăr în curtea casei. Astfel că au fost aduse aparate de detectat metale.

În momentul de față, polițiștii sparg un cămin de canal, pentru a vedea dacă se confirmă informațiile.

UPDATE

Conform unor surse din rândul anchetatorilor cetățeanul irakian era de 10 ani în România, iar de aproximativ 3 ani stă la Dumbrăvița.

Acesta a fost ofițer în armata irakiană. Bărbatul proiecta, confecționa și distribuia arme.

Se pare că anchetatorii au găsit în locuința sa zeci de arme confecționate, dar și zeci de arme de asalt de serie. 

 

Ultima modificare Miercuri, 08 Iulie 2020 14:35

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login