Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

VIDEO: Prăpăd, după ploile torenţiale! Au fost sute de apeluri, la 112

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Precipitaţiile abundente din ultimele ore au creat probleme în mai multe zone ale ţării.

Zeci de hectare de teren au fost inundate, apa a intrat în gopodării, drumurile au fost blocate de ape, iar pe alocuri, pământul s-a surpat.

CITEŞTE ŞI: Video: Acţiune în forţă a poliţiştilor, într-un dosar de furt de energie electrică! 26 de persoane ridicate din pat şi duse la audieri

În judeţul Bihor, numai azi-noapte, pompierii au avut aproape 100 de intervenţii.

„Pompierii militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, Gărzii 1 Mai și Detașamentului Salonta au intervenit în Oradea, Sânmartin și Salonta pentru evacuarea apei din 14 curți și subsoluri, respectiv dintr-o parcare de pe strada Aleea Rogerius. Cele mai multe situații de urgență s-au înregistrat în raionul de intervenție al Stației de Pompieri Aleșd, echipajele subunității desfășurând pe parcursul întregii nopți peste 25 de misiuni de evacuare a apei din gospodării și de pe străzi situate în localitățile Aleșd, Peștiș, Urvind, Lugașu de Jos și Subpiatră. Pompierii militari din cadrul Stației Aleșd continuă și la această oră, misiunile de înlăturare a efectelor inundațiilor”, anunţă ISU Bihor.

CITEŞTE ŞI: Aproape 200 de oameni infectaţi cu coronavirus se zbat între viaţă şi moarte, la terapie intensivă! Numărul îmbolnăvirilor continuă să crească

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login