Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

VIDEO Pompierii din Buziaș salvează un cățel căzut într-o fântână

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pompierii din Buziaș și-au câștigat aprecierea unei familii din orașul timișean! În plus, și-au făcut un nou prieten, un cățel pe care l-au salvat după ce a căzut într-o fântână.

Intervenția a avut loc zilele trecute și n-a fost deloc una ușoară. Spațiul îngust în care pompierii au trebuit să pătrundă pentru a recupera cățelul a pus mari probleme, la fel ca apa care era extrem de rece.

VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA VIDEO CU ÎNTREAGA INTERVENȚIE!

"Colegii din Buziaș au reușit să salveze cățelul în cel mai scurt timp, câștigând astfel, pe lângă mândria unei misiuni reușite și prietenia cățelului", au povestit, apoi, cei din biroul de presă al ISU Banat.

Pompierul militar care a coborât în puț a fost echipat cu aparat de respirat cu aer comprimat, deoarece nu se știa ce tip de gaze ar fi putut fi în fântână. 

Acesta nu este singura misiune de acest gen pentru care pompierii militari din Banat au fost solicitați. Numai anul trecut aceștia au ajutat la salvarea a zeci de animale.

Ultima modificare Miercuri, 16 August 2017 11:05

Media

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login