Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Video: O nouă zi de proteste, la Spitalul Judeţean Timişoara! A fost creată şi o petiţie on line pentru susţinerea lui Marius Craina

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Demiterea lui Marius Craina, din fruntea Spitalului Judeţean Timişoara, continua să îi revolte pe anjagaţii unităţii, care au ieşit pentru a doua zi, consecutiv, să protesteze.

La fel ca ieri, medici, asistente şi infirmieri au ieşit în faţa insitutţiei unde au scandat mesaje de susţinere pentru cel care a condus Spitalul, în ultimii 5 ani.

CITEŞTE ŞI: Noi oportunităţi de colaborare între firmele din România şi cele din Bosnia şi Herţegovina, iniţiate de CCIAT

Oamenii contestă atât înlocuirea lui Marius Craina cu Raul Pătraşcu, cât şi modul în care s-a făcut aceasta.

Pentru că înainte de a sosirea documentului oficial privind schimbarea, a apărut un ordin de ministru nedatat şi fără număr de înregistrare, pe care medicii l-au primit pe whatsapp.

Tocmai de aceea, angajaţii de la Spitalul Judeţean sunt revoltaţi şi cer ca Marius Craina să fie repus în funcţie.

De altfel, ei au creat şi o petiţie on line pentru susţinerea lui, iar în numai o zi, aceasta a fost semnată de aproape 2.500 de oameni.

CITEŞTE ŞI: Gratuit la film! Muzeul Naţional al Banatului şi CJT vă oferă posibilitatea de a viziona două documentare de excepţie

 

 

 

 

 

 

Ultima modificare Vineri, 29 Noiembrie 2019 15:46

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login