Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

[Video] O femeie a trăit șocul vieții! S-a întors din concediu și și-a găsit casa ocupată de trei chiriași

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie a avut parte de o surpriză de zile mari, în momentul în care s-a întors din concediu. 

Aceasta a fost plecată în străinătate, iar în momentul în care a ajuns acasă a găsit trei bărbați care s-au instalat fără probleme în casa nelocuită. Totul s-a întâmplat în municipiul Arad. 

CITEȘTE ȘI: Sfâşietor! Mărturiile în lacrimi ale pompierilor care au intervenit la incendiul în care patru frăţiori au ars de vii 

Jandarmii arădeni au fost sesizați chiar de proprietară care a sunat la 112 în momentul în care a vrut să intre în casă și a constatat că trei bărbați locuiesc în casa ei și nu vor să plece de acolo. Jandarmii au ajuns de urgență la fața locului și i-au depistat pe cei trei bărbați instalați comod în imobilul respectiv. 

Explicațiile acestora cu privire la situația creată au fost de neimaginat și pe alocuri hilare. Bărbații au declarat că știau că nu locuiește nimeni în acea locuință, au spart ușile și au început să facă curățenie pentru ca șederea lor să fie cât mai confortabilă. Totodată erau convinși că gestul lor de a face curățenie va fi apreciat de proprietarul de drept, iar fapta lor va fi iertată. 

În cele 10 zile în care au avut calitatea de  ,,chiriași clandestini”, au reușit să facă un consum de peste 250 Kw curent electric pentru încălzirea locuinței.

CITEȘTE ȘI: Impact devastator, între două autoturisme! Intervine descarcerarea

Cei trei au fost obligați de jandarmi să părăsească de urgență și necondiționat imobilul ocupat abuziv.

Totodată cei trei  s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și violare de domiciliu.

Ultima modificare Vineri, 17 Ianuarie 2020 15:11

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login