Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Video: Intervenţie în forţă, la traficanţii de droguri! 38 de indivizi, ridicaţi din pat şi duşi la audieri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii au descins în această dimineaţă la 29 de adrese, într-un dosar amplu, de trafic de droguri de mare risc şi risc.

Este vorba despre locuinţe de pe raza municipiului Reşiţa, de unde anchetatorii au ridicat  droguri de mare risc, de risc și substanțe halucinogene, bani și obiecte folosite la cantărirea și prelucrarea substanțelor.

CITEŞTE ŞI: FOTO: Arsenalul descoperit lângă Timişoara! Irakianul care fabrica mitraliere a fost reţinut

Poliţiştii spun că erau trei grupări, care aveau legătură unele cu altele, însă doar până într-un punct.

„Două dintre aceste grupări ar fi fost implicate în distribuirea de droguri de risc, iar cea de-a treia s-ar fi ocupat cu efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, între cele trei grupări existând interacțiuni, în special pe linie de distribuție stradală.  Cele trei grupări infracționale erau structurate pe un palier de aprovizionare și un palier de distribuție stradală, fiind coordonate de șase tineri cu vârste cuprinse între 20 și 30 ani, toți din Reșița”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Aprovizionarea cu droguri de risc, respectiv cannabis, s-ar fi făcut în special de la dealeri din Timișoara, ulterior drogurile fiind porționate și oferite spre vânzare, la doze de 0,2 – 1 gram, de către membrii palierului de distribuție stradală.

Pentru producerea substanțelor psihoactive, leaderii grupărilor ar fi procurat substanța activă de la persoane din Craiova, pe care ar fi prelucrat-o ulterior prin amestecarea cu diverși solvenți și impregnarea pe fragmente vegetale.

Ulterior, marfa era vândută tinerilor din Reșița, la prețuri cuprinse între 30 - 60 lei/doza, la doze de 0,2 – 1 gram.

CITEŞTE ŞI: Anchetă, la Spitalul CFR Timişoara! Asistenta medicală care a transformat unitatea într-un focar de infecţie, cercetată disciplinar

În total, 38 de indivizi au fost ridicaţi şi duşi la audieri, la IPJ Caraş-Severin, urmând ca ulterior să se stabilească implicarea fiecăruia în traficul de droguri.

Cel mai probabil, după ce vor răspunde întrebărilor anchetatorilor, suspecţii vor fi reţinuţi pentru 24 de ore.

 

 

Ultima modificare Joi, 09 Iulie 2020 12:00

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login