Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

[Video] Bătaie cu răngi și topoare între două familii de țigani, în fața unui cabinet notarial!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Scandal între două familii de țigani, care s-a încheiat cu o bătaie generală.

Totul s-a întâmplat astăzi, în centrul Reșiței, în fața unui cabinet notarial. Cele două familii s-ar mai fi certat și săptămâna trecută, însă atunci conflictul a fost rapid aplanat.

Astăzi însă, a fost o bătaie în toată regula,  protagoniștii s-au înarmată cu o rangă metalică, o cheie pentru roți şi un par, conform jurnaliștilor de la infocs.ro. 

La faţa locului au intervenit de urgență poliţiştii şi jandarmii care au potolit spiritele. Un bărbat a fost grav rănit după ce a primit în urma încăierării o lovitură în cap și a fost transportat de urgență la spital.

Scandalagiii au fost ridicați de oamenii legii și duși la sediul Poliției, pentru audieri.

(sursa video: infocs.ro)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Două orașe își unesc eforturile pentru promovarea   sustenabilității energetice a regiunii transfrontaliere

Două orașe își unesc eforturile pentru promovarea sustenabilității energetice a regiunii transfrontaliere

Primăria Timişoara continuă implementarea proiectului „Smart and Sustainable Energy Consumption”, în calitate de partener.

Detalii

Timişoara, în colaps privind noile construcţii! Arhitecţii trag un semnal de alarmă, cu privire la prelungirea vechiului PUG

Timişoara, în colaps privind noile construcţii! Arhitecţii trag un semnal de alarmă, cu privire la prelungirea vechiului PUG

Sunt aproape 10 ani de când se lucrează la noul Plan Urbanistic General al Timişoarei care ar trebui să reglementeze modul de dezvoltare a oraşului.

Detalii

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Deşi Primăria anunţă periodic acţiuni de deratizare şi dezinsecţie, timişorenii sunt dezamăgiţi de rezultate. Ţânţarii, rozătoarele şi alţi dăunători le crează în continuare probleme.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login