Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Victorie în instanță pentru fostul vicepreședinte al CJ Timiș, Traian Stancu! Au fost anulate deciziile de excludere din partid

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Traian Stancu, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș a atacat în instanță excluderea sa din partid, care a dus astfel la pierderea funcției de consilier județean și implicit cea de vicepreședinte al instituției. 

Instanța i-a dat câștig de cauză în ceea ce privește acestă excludere și trebuie să primească de la ALDE Timiș și suma de 10.000 de lei, daune morale.

Practic, cele două decizii de excludere din partid au stat la baza emiterii Ordinului de Prefect, prin care a fost a fost înlăturat din Consiliul Județean.

De menționat este faptul că fostul vicepreședinte al CJT, Traian Stancu, a fost reprezentat în instanță de un alt fost vicepreședinte de Consiliul Județean. Este vorba despre Roxana Iliescu, care a ocupat această funcție până în vara anului trecut.

roxiii 1

Instanța de fond a hotărât anularea deciziilor de excludere emise de ALDE Timiș, care au stat la baza emiterii Ordinului de Prefect de încetare a mandatului de consilier județean, înainte de termen. Hotărârea nu este definitivă și poate fi atacată cu apel, în termen de 30 de zile”, spune avocatul, Roxana Iliescu.

Acum, ALDE Timiș este obligată să-i plătească despăgubiri lui Traian Stancu de 10.000 de lei, reprezentând daune morale. Traian Stancu vrea să-și facă dreptate în continuare și prin avocatul său, Roxana Iliescu va contesta Ordinul Prefectului de încetare a mandatului de consilier județean, ținând cont că a fost emis în baza deciziilor de excludere din partid, nelegale. După ce acel ordin va fi anulat, Titi Stancu se va putea întoarce în funcția de consilier județean.

Ultima modificare Miercuri, 09 Octombrie 2019 13:05

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login