Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vezi aici ce se întâmplă în cazul băiatului bătut cu bestialitate, într-o sală de clasă, la Lugoj

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Și-a bătut un coleg cu bestialitate, apoi să-și „laude isprava” a pus filmarea pe internet!

Aceasta a devenit virală, iar acum vinovatul a intrat în vizorul Poliției. El, însă, nu va fi exmatriculat!

Scenele cu un puternic impact emoțional în care un elev este practic snopit în bătaie de un coleg au fost filmate într-o sală de clasă de la Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu din Lugoj.

VEZI AICI FILMAREA SURPRINSĂ DE COLEGI

Inspectoratul Școlar al județului Timiș s-a autosesizat iar în această dimineață a demarat anchetă internă. Concomitent, a fost anunțată și Poliția care va cerceta, de asemenea, modul în care s-au petrecut faptele.

Deocamdată, cei de la Inspectoratul Școlar spun că se vor asigura că băiatul bătut va fi de acum încolo în afara oricărui pericol. Cu toate acestea, elevul bătăuș nu va fi exmatriculat. Statutul elevului nu permite acest lucru, deoarece băiatul este încă în ciclul obligatoriu de învățământ.

 

CITEȘTE ȘI: Pasageri blocați pe Aeroportul Timișoara! Care este motivul?Pasageri blocați pe Aeroportul Timișoara! Care este motivul?

 

Urmează acum se se vadă dacă vreun profesor va fi sancționat pentru cele petrecute în școala lugojeană.

Trebuie să vedem dacă într-adevăr s-a petrecut în pauză. Dacă este așa trebuia să fie un profesor de serviciu. Sigur este foarte dificil și așa căci peste un singur coleg pe un întreg coridor unde se află mai multe clase și este efectiv greu să urmărească tot”, a declarat inspectorul șef al ISJ Timiș, Aura Danielescu.

Ultima modificare Vineri, 27 Ianuarie 2017 10:17

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login