Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Valul de proteste continuă la Timișoara! Mâine se iese, iar, în stradă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce mii de oameni au ieșit în stradă, la manifestările de protest de săptămâna trecută, timișorenii dau iar strigarea.

Duminică, de a ora 17.00 se protestează, iar, în Piața Victoriei. Nemulțumirile oamenilor sunt legate de ordonanțele care prevăd amnistia și grațierea. Unul dintre cei care face apel ca lumea să iasă în stradă este timișoreanul Cristi Brâncovean, cunoscut pentru lupta sa contra hoților de buzunare.

“Liviu Dragnea, hoțul din buzunarul public, ne testează viteza de reacție ca să se hotărască dacă ocolește sau nu referendumul. Judecata străzii o să fie mai dură decât anii de pușcărie de care vrea să scape! Să umplem Piața Operei din Timișoara, duminică de la ora 17, sau să stăm în case, dar apoi să nu ne mai plângem când în următorul an infracționalitatea stradală o să explodeze!”, a scris acesta pe Facebook.

Duminica trecută au protestat în Timișoara aproximativ 5000 de persoane. Acum însă, se așteaptă mai mulți participanți.

Ultima modificare Vineri, 27 Ianuarie 2017 21:21

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login