Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Una dintre victimele cuțitarului din cinematograf este chiar unul dintre actorii principali din filmul care rula!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi tineri au ajuns la spital seara trecută după ce au fost atacați cu un cuțit în sala de cinema.

 Unul dintre ei, este chiar actorul principal antagonic al filmului. Raul Andrici are 19 ani și era alături de verișorul lui în sala de cinema pentru a urmări pelicula ”Pisica Verde”. Cei doi tineri au atras atenția unui bărbat care vorbea tare, iar acesta din urmă s-a enervat și a scos un cuțit cu care a început să-i lovească pe cei doi.

I-am cerut frumos să facă liniște, la fel i-au mai cerut și alți spectatori din sală. În acel moment a izbucit, a încercat să mă lovească cu pumnii, dar l-a liniștit un domn care era lângă el, iar apoi în următoarele cinci minute tot urla obsesiv că el e psihopat și că eu am 19 ani și n-am de unde să știu ce mă așteaptă iar la un moment dat a zis că pleacă, și-a luat lucrurile, iar în drum spre plecare, fiind un rând mai sus decât mine, când a ajuns în spatele meu a încercat să-mi bage cuțitul în gât. M-am apărat și m-a tăiat la mână. Era un cuțit mic, îndoit. Ceilalți oameni din sală s-au speriat și au fugit. Eu cu verișorul meu l-am imobilizat, dar pentru a nu degenera conflictul l-am lăsat să plece în fața noatră, iar în drum spre ieșire din mall, omul și-a șters cuțitul, și-a pus șapca în cap și a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, spune Raul Andrici, tânărul atacat. 

victima 1 1

Tinerii au ajuns la spital, însă din fericire rănile suferite nu le pun viața în pericol. Chiar și așa, tânărul actor a fost internat în spital, din cauza tăieturilor la nivelul mâinii. Un deget i-a fost tăiat superficial, iar la altul i-a fost secționat tendonul și un nerv. 

Verișorul lui, tânărul de 23 de ani a fost externat, acesta suferind tăieturi la nivelul cotului.

Agresorul, un bărbat de 36 de ani care se pare că este juristul Spitalului de Psihiatrie din Jebel a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Ultima modificare Marți, 22 Octombrie 2019 12:26

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login