Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Un nou val de migranţi, la frontiera de vest! Mai mulţi cetăţeni afgani au intrat în România

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-a dat alarma la Punctul de Frontieră Moraviţa, după ce a fost oprit un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani.

La verificarea maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperit nu mai puţin de 10 persoane ascunse în interior.

CITEŞTE ŞI: Zeci de oameni evacuaţi, după ce o clădire în construcţie a luat foc la Timişoara!

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Moraviţa - judeţul Timiş au oprit pe comunicația DJ 588, în localitatea Şemlacu Mare, un autoturism, înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 19 ani. În urma verificării mijlocului de transport, s-a constatat că în interior se aflau zece persoane care nu vorbeau limba română şi nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, fapt pentru care toţi au fost conduşi la sediul instituţiei pentru cercetări”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că cei zece pasageri sunt cetățeni din Afganistan, dintre care patru adulţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani şi şase minori cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani.

Cetăţenii afgani au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia, pe jos, fiind preluaţi de cetăţeanul român, din apropierea frontierei de stat şi intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei cu ajutorul acestuia.

CITEŞTE ŞI:

Acum, cetăţenii afgani sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar şoferul autoturismului pentru trafic de migranţi, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login