Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Un nou protest, la Timișoara! Se cere demisia lui Grindeanu, Dragnea și Tăriceanu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timișorenii au ieșit din nou în Piața Victoriei, pentru a cere demisia premierului Sorin Grindeanu și președinților celor două Camere.

Oamenii sunt revoltață că, deși ordonanța 13 a fost abrogată, cei care au gândit actul normativ au rămas în funcții.

"Pe data de 11 decembrie, lume a votat și s-a format o majoritate. Această majoritate trebuie să dea un nou Guvern și să guverneze. Noi trebuie să fim vigilenți și să nu mai permitem ca lucruri precum cele întâmplate săptămâna trecută să se producă", a spus unul dintre liderii protestatarilor.

UPDATE 19:50

În centrul Timișoarei sunt aproape 2.000 de oameni care scandează lozinci împotriva celor pe care îi consideră principalii vinovați pentru aprobarea ordonanței privind amnistia și grațierea.
De asemenea, lumea strigă "Nu cedăm! Rezistăm!" și "Unitate!"

UPDATE 20:10

Mai mulți membri ai Asociației Surzilor din Timișoara s-au alăturat acțiunii de protest din Piața Victoriei, moment în care protestatarii au început să scandeze "Cinste lor" și "Respect".

UPDATE 20:35

În acest moment, în centrul Timișoarei sunt aproximativ 5.000 de protestatari.

Liderii acestora au anunțat lansarea platformei timisoaracivica.ro, unde vor fi dezbătute și analizate acțiunile autorităților locale și naționale.

În același sens, protestatarii au anunțat că se vor întâlni săptămânal în Piața Victoriei, pe care vor să o transforme într-o agora, pentru a discuta despre acțiunile pe care le întreprind consilierii locali și județeni, parlamentarii și guvernanții.

UPDATE 20:45

Se scandează "Tradătorul", la adresa premierului Sorin Grindeanu, a căruie demisie oamenii continuă să o ceară.

De asemenea, oamenii spun că Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu trebuie să plece din fruntea celor două Camere.

Piața Victoriei răsună de lozinci de genul: "DNA să vină să vă ia", "Uniți, salvăm toată România" și "Rezistăm nu cedăm!"

UPDATE 21:25

Protestatarii și-au dat o nouă întâlnire sâmbăta viitoare, la ora 19:00. Atunci va avea loc o nouă manifestație organizată. Însă, organizatorii acțiunii spun că toți cei care doresc, pot veni în fiecare seară, de la aceeași oră, în Piața Victoriei, pentru a-și arăta solidaritatea față de cei care ies de mai bine de două săptămâni în stradă și mai ales pentru a arăta că nu au uitat încercarea Guvernului de a "legaliza hoția".

 

 

Ultima modificare Duminică, 12 Februarie 2017 21:29

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Nu mai puţin de patru focuri de armă au fost trase de poliţiştii timişeni care au vrut să oprească în trafic, un autoturism.

Detalii

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Creşte numărul deceselor în rândul pacienţilor care au afecţiuni cronice şi au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus.

Detalii

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

Incendiu violent în această dimineaţă, când flăcările au distrus complet, un tren de călători.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login