Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Umbla în libertate, deși era condamnat pentru corupere sexuală de minori

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost un weekend plin pentru polițiștii timișeni, care au depistat trei indivizi pe numele cărora există decizii privative de libertate.

Primul condamnat a fost prins pe raza  comunei Sânandrei, unde polițiștii au depistat un bărbat de 48 de ani. Acesta primise mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru corupere sexuală a minorilor.

Un alt caz a fost depistat pe raza municipiului Lugoj, unde un tânăr de 17 ani se plimba în libertate, deși trebuia internat într-un centru educativ pe o perioadă de un an. Judecătorii au luat această decizie după ce adolescentul a fost condamnat pentru furt calificat.
Tot pentru furt, un alt bărbat a primiti doi ani de închisoare. Cum nu s-a prezentat să își ispășească pedeapsa, acesta a fost ridicat de polițiștii timișeni, de pe raza comunei Ghiroda.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login