Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ultima veste în procesul primarului, Nicolae Robu! Ce a decis judecătorul de cameră preliminară?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Actualul primar al Timişoarei, alături de alţi 8 foşti şi actuali funcţionari din cadrul primăriei au fost trimişi în judecată, la finalul anului trecut.

Este vorba despre dosarul privind vânzarea ilegală a 207 locuinţe din oraş, în care prejudiciul estimat este de 40 de milioane de lei.

CITEŞTE ŞI: Derapaj grav al unui primar din Timiş! Îşi acuză adversarul politic că vrea ”să pună laba și amprenta oltenească pe un oraș bănățean”!

În cazul lui Nicolae Robu, anchetatorii îi impută vânzarea a două apartamente, restul contractelor fiind încheiate pe vreme administraţiei Ciuhandu.

Ieri, judecătorul de cameră preliminară trebuia să hotărască dacă dosarul îşi continuă traseul în instanţă sau dacă trebuie întors la procurorii DNA, pentru refacea cercetării.

Luarea unei decizii a fost însă amânată, pentru data de 18 iunie.

“Solutia pe scurt: Recalifică chestiunea prealabilă referitoare la stabilirea cadrului procesual invocată de către apărătorul ales al inculpatului R. N., avocat Sabou Daniel, ca şi o excepţie privind neregularitatea rechizitoriului, faţă de care se va pronunţa împreună cu celelalte excepţii şi cereri invocate în cauză. Amână judecarea cauzei la data de 18.06.2020, ora 09:00 pentru când se citează părţile”, se arată pe site-ul Tribunalului Timiş.

În acest dosar, au fost trimişi în judecată: Gheorghe Ciuhandu – 61 de contracte, Nicuşor Miuț, fostul director al Serviciului Patrimoniu din Primăria Timișoara, Ioan Cojocari, fostul secretar al Primăriei – 61 de contracte, actualul primar, Nicolae Robu – 2 contracte, viceprimarul Dan Diaconu – 1 contract, Traian Stoia. fost viceprimar  - 1 contract, şi Martin Staia, fost director Direcţiei Clădiri, din cadrul municipiului Timişoara – 2 contracte, Simona Vîrlea, jurost – un contract şi Gabriela Iova, jurist – 1 contract.

CITEŞTE ŞI: Zi decisivă pentru Nicolae Robu! Primarul Timişoarei află dacă dosarul în care este acuzat că a vândut ilegal două apartamente, va fi trimis în judecată

 

1 comentariu

  • Ionescu

    Domnule primar Robu Nicolae. Va rugam frumos sa puneti la loc containerul de Retim din Piata Petru Rares in Traian (langa farmacia Kovacs). Unde vreti sa puna ,,alegatorii'' dvs. deseurile, molozul, si alte lucruri care nu mai folosec in gospodarii. Ne mai gandim si noi unde punem stampila pe buletinul de vot.

    Raportează Ionescu Vineri, 12 Iunie 2020 09:25 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login