Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

VIDEO: Ucigașul polițistului din Recaș, care s-a sinucis în spatele gratiilor, înmormântat astăzi!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ionel Lepa, ucigașul polițistului din Recaș, este înmormântat astăzi la Lugoj.

Astăzi, la exact o săptămână de când Cristian Amariei, poliţistul ucis în misiune de Lepa a fost condus pe ultimul drum de peste 2.000 de oameni, este înmormântat şi criminalul său.

Ionel Lepa, în vârstă de 47 de ani, era încarcerat la Penitenciarul Popa Șapcă din Timișoara, după ce în data de 2 iunie a împușcat mortal un polițist aflat în misiune, care încerca să-l captureze practic pe acesta.

Lepa a reușit să fugă de la fața locului, și a fost prins în dimineața zilei de marți. Acesta a fost dus la spital unde i-au fost extrase două gloanțe din umăr și din mână, iar două zile mai târziu a fost introdus în Penitenciarul Timișoara, pentru executarea pedepsei pentru care era căutat. Între timp a primit și mandat de arestare pentru crima comisă. În dimineața zilei de luni însă, bărbatul nu s-a prezentat la ușa celulei pentru a-și lua mâncarea, gardienii au intrat să vadă ce se întâmplă și l-au găsit spânzurat în grupul sanitar al celulei. Acesta s-a spânzurat cu un cearșaf.

LEPA 2 1

Ionel Lepa va avea parte de o slujbă simplă, oficiată de un singur preot, o slujbă specifică în cazul persoanelor care îşi bun capăt zilelor.

Lepa a a fost condus pe ultimul drum de aproximativ 50 de oameni, rude și vecini. Mama lui s-a întors special din Germania, acolo unde lucrează de câțiva ani, ca să își înmormânteze fiul. Pentru ea, Lepa nu este un criminal ci copilul ei. Era devastată de durere, așa cum de altfel erau și fratele, nepoții și verișorii lui. Cu toții sunt însă șocați de ceea ce a făcut Ionel lepa. Apropiații lui Lepa spun că a fost un om bun, până la un moment dat când a luat-o pe căi greșite. Chiar și atunci însă, cu familia, prietenii și vecinii s-a comportat frumos.

LEPA 3 1

 

 

Ultima modificare Joi, 13 Iunie 2019 14:33

1 comentariu

 • Mihăescu Georgiana

  DAR DESPRE EROUL POLIȚIST CARE IN URMA CU CATIVA ANI A LASAT 6 COPII ORFANI NU SPUNETI NIMIC...?

  Raportează Mihăescu Georgiana Joi, 13 Iunie 2019 12:31 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

La Timişoara continuă acţiunea de îndepărtare a cablurilor aeriene, care, conform unei Hotărâri de Consiliu Local trebuiau mutate în subteran încă din anul 2015.

Detalii

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

Vești excelente pentru șoferi! Drumul care duce spre Aeroport va fi lărgit la patru benzi.

Detalii

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului județean care duce la Aeroport.

Detalii

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login