Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Tupeu maxim! Un hoţ care a prădat o biserică, a cerut ajutorul jandarmilor fiindcă avea o urgență la toaletă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Caz neobișnuit în rândul tâlharilor! Un hoț mai neexperimentat a prădat o biserică, însă norocul nu a fost de partea sa.

Cu banii în buzunar și fericit, hoțul a apelat la jandarmi fiindcă avea nevoie la… toaletă!

CITEȘTE ȘI: Urmărit internaţional, capturat de poliţişti în Timişoara!

Totul s-a petrecut chiar în preajma Crăciunului, la schitul din Straja. De acolo, bărbatul a furat bunuri bisericești, dar și banii din donaţii, 980 de lei.

Norocul nu a fost de partea sa, pentru că, aflându-se la nevoie, le-a cerut jandarmilor montani să îl lase să folosească toaleta din sediul postului, spunând că este un agent de la Serviciul de Pază și Protecție (SPP)

„Jandarmilor aflaţi în serviciu li s-a părut suspect, au legitimat persoana stabilind că se numește G.A.G. și fiindcă avea mențiuni operative active și un comportament suspect i-au cerut să le prezinte conținutul bagajului, moment în care au observat mai multe bancnote de 1, 5, 10 și 50 de lei, pomelnice si alte obiecte bisericești”, spun reprezentanții IJJ Hunedoara.

Jandarmii s-au dus la schitul din stațiune unde, după ce au verificat camerele de supraveghere, au observat că bărbatul a furat din interiorul bisericii, conform hunedoaralibera.ro.

Hoțul nu a vrut să coopereze, refuzând să facă vreo declarație sau să semneze actele procedurale.

CITEȘTE ȘI: Doi copii au nevoie urgentă de sânge, AB negativ şi AB pozitiv! Ce puteţi face pentru a-i ajuta?

Ulterior, acesta a fost dus la sediul Poliției din Lupeni pentru cercetări.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login