Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Tupeu maxim! Mii de maşini parcate pe străzile pietonale din centrul oraşului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 5.000 de şoferi s-au ales cu amenzi, după ce şi-au parcat maşinile în zone în care staţionarea este interzisă!

Poliţiştii locali atrag atenţia conducătorilor auto că aplică în continuare sancţiuni celor care pătrund cu autovehiculele în zone în care accesul acestora este interzis prin indicatoare rutiere, cum sunt străzile cu acces interzis sau zona pietonală a municipiului. 

Astfel, pe străzile destinate pietonilor, precum și pe străzile din zona centrală pe care este interzisă oprirea și staționarea au fost aplicate, de la începutul anului și până în prezent, un număr de 5.356 sancțiuni contravenționale

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pe str. Carol Telbisz – 1054 sancțiuni, str. Mărășești – 494 sancțiuni, V.V. Delamarina – 416 sancțiuni, Piața Huniade, 411 sancțiuni, Gh. Dima- 400 sancțiuni, A. Pacha – 389 sancțiuni și Piața Victoriei – 307 sancțiuni. O stradă pe care frecvent a fost constatată oprirea și staționarea autovehiculelor este str. Constantin Mușat, unde conducătorii auto își lasă autoturismele pe avarii și pleacă pentru a-și rezolva diverse probleme. Aici au fost aplicate un număr de 127 sancțiuni contravenționale. 

Alte zone pe care s-au mai constatat încălcări ale legislației sunt Piața Unirii, Piața Libertății, Piața Mărăști, străzile Paris și Gh. Lazăr. 

Polițiștii locali fac apel la cetățeni să respecte legislația în ceea ce privește oprirea, staționarea și pătrunderea în străzile cu acces interzis pentru a evita astfel aplicarea de sancțiuni care pot ajunge până la 625 lei și trei puncte penalizare la permis.

 

Ultima modificare Marți, 13 Decembrie 2016 12:50

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login