Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Tunisieni prinşi la frontiera cu Serbia, după ce au intrat ilegal în România!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şi-au încercat norocul! Este vorba despre trei tineri tunisieni care încercau să ajungă ilegal în vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră însă, le-au dat planurile peste cap şi i-au oprit din drum. Tinerii sunt cercetaţi acum pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Poliţiştii de frontieră au depistat trei cetăţeni din Tunisia, ce intenţionau să intre ilegal în România pe jos, pe la frontiera verde. Totul s-a întâmplat seara trecută, când oamenii legii din Caraş-Severin au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au depistat trei persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării.

Persoanele, care nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost reţinute şi conduse la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări. În urma verificărilor s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni tunisieni, cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani şi nu aveau documente de identitate asupra lor.

Tinerii au declarat că intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, transmit reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Ultima modificare Marți, 06 Decembrie 2016 16:04

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login