Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Trupele antitero, la slujba de Înviere de la Catedrală şi în zonele aglomerate din oraş!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Forţele de ordine iau măsuri suplimentare pentru asigurarea ordinii şi linştii publice, dar şi pentru a evita orice incident.

CITEŞTE ŞI: Reacţie dură a primarului, Nicolae Robu: “Sunt tâmpiți!” La cine se referă?

Astfel, în noaptea de Înviere echipele atitetoriste din cadrul structurilor MAI vor fi prezente în zonele aglomerate din oraş, şi în special în centrul oraşului, în apropierea Catedralei Mitropolitane. 

Ca de obicei asigurăm măsurile de ordine şi siguranţă publică în jurul lăcaşelor de cult în timpul desfăşurării slujbei de Paşti, şi în zilele premergătoare, dar şi după Paşti. Acolo unde vom constata că sunt activităţi vom trimite echipajele noastre pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică. Această asigurare se realizează în sistem integrat, cu celelalte forţe şi structuri ale Ministerului Afacerilor Interne. Practic vom fi la toate bisericile, dar echipele antitero vor fi în cele mai aglomerate locrui, obligatoriu la Catedrala Mitropolitană, dar şi la bisericile la care noi ştim că e un număr mai mare de public, adică cunoaştem din anii anteriori, avem o evaluare exacte şi ştim unde vin câteva mii de persoane şi unde vin câteva sute de persoane. Acolo vor fi echipajele atiteoriste şi le veţi vedea în serviciu”, spune Nicolae Slev, şeful Inspectoratului de Jandarmi Timiş.

Jandarmii vor fi prezenţi cu ehipele antiteo şi în zona Aeroportului din Timişoara, în special când aterizează cursele de la Tel Aviv. 

CITEŞTE ŞI: Scene greu de imaginat! Un copil de 13 ani, abuzat sexual de un alt băiat de aceeaşi vârstă

De asemenea avem în vedere şi Aeroportul Internaţional Timişoara, pe timpul prezenţei publicului numeros, atunci când sunt cele mai multe curse pe aeroport, dar şi pe timpul celor trei curse aeriene de la Tel Aviv. Atunci vin foarte mulţi cetăţeni israelieni care vizitatează oraşul nostru şi diferite zone din judeţ, existând o comunitate evreiască numeroasă şi destul de activă şi sunt prezenţi mereu în municipiul nostru. Ne infromează de fiecare data, ţin legătura cu noi şi noi suntem prezenţi cu aceste structuri”, mai spune Slev.

Ultima modificare Marți, 27 Martie 2018 13:57

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login