Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Trenuri înzăpezite în vestul țării! Sute de oameni, printre care și copii, blocați în nămeți, în câmp!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Circulația feroviară dată peste cap din cauza ninsorilor abundente.

CITEȘTE ȘI: Școlile din Timiș, închise luni și marți!

Un tren este blocat între Topleț și Valea Cernei, județul Caraș-Severin. Trenul venea de la București și avea ca destinație Timișoara.

”Circulaţia feroviară pe magistrala 900 este întreruptă între staţiile CF Topleţ şi Valea Cernei, în judeţul Caraş-Severin, după ce mai multe crengi de copac au căzut peste firul de înaltă tensiune şi l-au rupt. Trenul IR 1696, care se deplasa pe relaţia Timişoara – Bucureşti (aproximativ 200 de călători) staţionează în linie curentă”, transmit reprezentanții Centrului Infotrafic al Poliției Române.

În tren se afla și un grup de revoluționari care venea spre Timișoara pentru a participa la evenimentele care marcau 29 de ani de la picarea regimului comunist. Oamenii se plâng că nimeni nu i-a băgat în seamă și nu au primit nicio informație în legătură cu problemele apărute și remedierea acestora.

”Stăm aici de la ora 3.37, până acum la ora 10.16, nimeni nu a venit să ne întrebe de sănătate, nimeni nu ne-a oferit vreo informație, ce se întâmplă cu trenul, nimeni nu ne-a oferit un ceai cald”, spune unul dintre pasagerii din tren.

”E o garnitură de tren, sunt copii mici, bătrâni, ne e sete, ne e foame, e ceva inimaginabil. O parte din călători au ieșit pe drumul european E70, am încercat să blocăm circulația, pentru că în felul acesta poate cineva ne aude cineva și pe noi. În aceste vagoane sunt sute de călători. Mai e în spate trenul de București-Curtici tot cu nouă vagoane. Nimeni nu vine să ne bage în seamă, nimeni nu ia nicio măsură, suntem izolați, abandonați”, spune un alt bărbat.

De asemenea, din cauza lipsei de tensiune în reţeaua de contact, este oprită circulaţia feroviară pe magistrala 200, între staţiile CF Vărădia şi Zam, în judeţul Arad. Din acest motiv, două trenuri şi-au întrerupt deplasarea. Trenul IR 473-2, care se deplasează pe relaţia Curtici – Bucureşti (aproximativ 60 de călători) staţionează aproape de staţia CF Vărădia. Trenul IR 472-1, care se deplasează pe relaţia Bucureşti – Budapesta (aproximativ 100 de călători) este oprit în staţia CF Zam.

CITEȘTE ȘI: Zăpada a lăsat în beznă zeci de mii de oameni, în vestul țării! Sute de localități fără curent electric

Din cauza vremii nefavorabile, noaptea trecută (în jurul orei 23.30) a fost închisă circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 922 Vasiova – Reşiţa, în judeţul Caraş-Severin.

Ultima modificare Duminică, 16 Decembrie 2018 13:13

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login