Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Traseele mai multor mijloace de transport în comun se modifică! Vezi aici noile rute

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai multe mijloace de transport în comun vor avea trasee modificate!

CITEȘTE ȘI: Atenție, șoferi! Se închide traficul rutier pe un tronson din DN 6!

Societatea de Transport Public Timișoara, anunță publicul călător asupra modificărilor liniilor 15, 16, Expres 2, Expres 3 și transportul școlar S3 Sudului. 

Mai exact, odată cu finalizarea lucrărilor de pe strada Arieș și, având în vedere că pe strada Cluj, tronsonul cuprins între Pasajul Michelangelo și Surorile Martir Caceu, circulația va fi într-un singur sens pe toate cele patru benzi, mijloacele de transport în comun, vor circula după cum urmează: de la str. Arieș pe str. Surorile Martir Caceu - Aleea F.C. Ripensia - Pasaj Michelangelo, având următoarele stații: pe Aleea F.C. Ripensia în dreptul Sălii Olimpia și pe Aleea F.C. Ripensia înainte de intrarea în Piața Leonardo da Vinci.

Transportul călătorilor pe liniile 15 și 16 se va face cu autobuze până la finalizarea lucrărilor la rețeaua de contact troleibuze.

CITEȘTE ȘI: Horia Colibășanu a depășit jumătatea distanței spre vârful Dhaulagiri din Himalaya, pe care vrea să deschidă o nouă rută

Odată cu modificarea traseului școlar S3 Sudului, începând cu data 06.05.2019, minibuzul școlar va opri și în stația „Olimpia”.

Ultima modificare Marți, 23 Aprilie 2019 11:23

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login