Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Tot mai mulţi migranţi cuprinşi de mirajul occidentului, prinşi la frontiera cu Serbia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Migranţii au trecut din nou ilegal graniţa! Persoanele suspecte au fost prinse, între localităţile Dudeştii Vechi şi Cheglevici, de către poliţiştii de frontieră, care i-au luat pe bărbaţi şi i-au dus la audieri.

Poliţiştii de frontieră au depistat doi bărbaţi, un cetăţean irakian şi un iranian, care au încercat să intre ilegal în România, din Serbia.

„În data de 18.11.2016, în jurul orei 08.15, acţionând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Sannicolau Mare, în cooperare cu poliţişti de la Secţia de Poliţie Sannicolau Mare, au depistat între localităţile Dudeştii-Vechi şi Cheglevici, două persoane de sex masculin care nu îşi justificau prezenţa în zonă”, spun reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Bărbaţii au fost conduşi la sediul Poliţiei de Frontieră Sannicolau Mare pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor s-a stabilit că unul este cetăţean irakian, în vârstă de 24 ani, iar celălalt cetăţean iranian în vârstă de 34 ani. La cercetări, aceştia au declarat că au venit din Serbia şi intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penala pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată fiind anunţate şi autorităţile sârbe în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

Ultima modificare Vineri, 18 Noiembrie 2016 16:49

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login