Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Tineri teribiliști, sacționați de Poliția Locală! Pentru ce au primit amendă maximă?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Opt tineri teribiliști au fost sancționați de polițiștii locali, în doar câteva ore! 

Aceștia au fost prinși făcând drifturi pe zăpada depusă în parcarea Stadionului Dan Păltinișanu. Cei în cauză au fost depistați în cursul zilei de ieri, atât după-amiaza în jurul orei 17.00, cât și pe timp de noapte, în intervalul 22.00 - 00.30. 

Tinerii cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani sunt din Timișoara, Chișineu Criș, Arad, Drobeta Turnu Severin și Hunedoara. Cei în cauză au fost sancționați cu amenda maximă de 2500 lei. 

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că turarea motoarelor și efectuarea de derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște pe domeniul public, efectuate în scop de divertisment, fără avizul Comisiei de Ordine Publică, respectiv Comisiei de Circulație se sancționează cu amenzi între 800 și 2.500 lei.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login