Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Timișorenii au ieșit din nou în stradă, împotriva Legii amnistiei și grațierii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproximativ o mie de persoane au ales să protesteze în această seară la Timișoara, față de amnistia și grațierea propuse de PSD.

Este pentru a doua seară consecutiv, când tineri și nu numai, au ales să își strige în Piața Operei din Timișoara, revolta față de încercarea Guvernului de a emite Ordonanțele privind amnistia și modificarea Codului Penal.

Protest 03
Oamenii consideră că astfel de măsuri sunt menite să îi scoată basma curată pe politicienii care au probleme cu legea.


Pe tot parcursul protestului, timișorenii au scandat lozinci de genul: “Dragi penali, nu uitați, cu grațierea nu scăpați”, “”DNA să vină să vă ia” sau “”Dragnea, nu uita, va veni și vremea ta”.


La fel ca și aseară, când timișorenii au ieșit pentru prima data în stradă să protesteze față de propunerile de amnistie și grațiere, și de această data, acțiunea s-a încheiat cu un marș, între Operă și Catedrală.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login