Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Timișoara inaugurează la mijlocul lunii viitoare serviciul public de taxi pentru persoanele cu dizabilități! Va fi gratuit

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Din 15 august la Timișoara va funcționa serviciul public de taxi gratuit pentru persoanele cu dizabilități.

CITEȘTE ȘI: Razie pe șoselele din Timiș! Sute de șoferi amendați în numai câteva ore

Societatea de Transport Public Timișoara a achiziționat patru mașini care să vină în sprijinul persoanelor cu handicap, adaptate nevoilor speciale. Acestea vor putea fi folosite gratuit de către persoanele cu dizabilități și asistenții lor.

Cele 4 mașini echipate special, achiziționate de societatea de transport public a Primăriei au sosit! În perioada următoare, se va face pregătirea șoferilor care le vor deservi, iar din 15.08.2019, persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor vor beneficia de transport gratuit cu ajutorul noilor achiziții. Ele / asistenții lor sociali vor trebui, după ce se înscriu în sistem, doar să dea un telefon la un anumit număr, să spună de unde până unde doresc să se deplaseze și dorința le va fi îndeplinită cu maxima promptitudine posibilă. Evident, gratuit!”, spune primarul Nicolae Robu.

CITEȘTE ȘI: Accident cumplit în vestul țării, între un microbuz și două mașini! Un om a murit, iar alți doi au ajuns la spital

Cele patru taxiuri pentru adaptate pentru nevoile persoanelor cu dizabilități vor circula din data de 15 august.

taxi 1

Ultima modificare Sâmbătă, 27 Iulie 2019 14:28

2 comentarii

 • SdV

  Trebuie facuta solicitare telefonică la numărul gratuit 0800.410.415 sau prin solicitare scrisă, care poate fi depusă la sediul nostru de pe bulevardul Dâmboviţa, nr.67 sau trimisă pe adresa de e-mail [email protected].

  Raportează SdV Miercuri, 14 August 2019 11:57 Link la comentariu
 • Martin Nicoleta

  Unde trebuie sa ne înscriem pentru a beneficia de acest tip de servicii.

  Raportează Martin Nicoleta Marți, 13 August 2019 11:26 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login