Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Timișoara își ia rămas bun de la Adi Bărar! Zeci de motocicliști l-au condus pe ultimul drum

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zi tristă astăzi, pentru iubitorii muzicii rock! Adi Bărar, unul dintre cele mai îndrăgiţi artişti din ţara noastră, răpus de coronavirus, a fost condus astăzi pe ultimul drum.

Adi Bărar și Cargo rămân în istoria muzicii românești prin stilul original și atât de caracteristic spiritului liber al Timișoarei.

barar

Astăzi însă timișorenii și întreaga țară își iau rămas bun de la Adi Bărar. În vârstă de 61 de ani, artistul a fost confirmat cu coronavirus în urmă cu mai bine de două săptămâni, iar starea lui de sănătate s-a agravat. A ajuns la Spitalul Judeţean din Timişoara şi a fost internat la ATI, unde medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a-l salva. Bărar avea însă şi alte afecţiuni, iar infecţia cu COVID-19 i-a complicat situaţia, luni dimineața artistul a pierdut lupta pentru viață.

Astăzi liderul trupei Cargo a fost înmormântat la Cimitirul de pe strada Mătăsarilor. A fost condus însă pe ultimul drum de zeci de motocicliști.

barar 1

Timișoara a recunoscut meritele trupei Cargo și ale liderului ei prin acordarea, în anul 2015, cu  prilejul aniversării a 30 de ani de existenţă a formaţiei Cargo, a titlului de Cetățean de Onoare al Timișoarei.

A fost un gest de recunoștință pentru contribuţia deosebită la promovarea muzicii rock în România şi îmbogăţirea patrimoniului acestui gen muzical, pentru remarcabilele concerte care au contribuit la promovarea imaginii Timişoarei în ţară şi în străinătate”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.

 barar 2

 

Ultima modificare Marți, 09 Martie 2021 16:52

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login