Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Timișenii, cu buzunarele mai goale după minivacanța de 1 Decembrie!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Minivacanță costisitoare pentru unii timișeni! În ultimele 48 de ore, polițiștii au aplicat nu mai puțin de 209 de amenzi în valoare de peste 52.000 de lei.

În perioada 30 noiembrie - 04 decembrie, poliţiştii Inspectoratului Judeţean Timiş sunt la datorie, în serviciul comunităţii, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului şi a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. Astfel, aproape 900 de poliţişti acţionează pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi, 515 sunt poliţişti de ordine publică, 132 de la rutieră, 120 de investigaţii criminale, 44 de la transporturi, iar restul de la alte structuri, respectiv: investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase. Structurile de poliţie transporturi patrulează în 25 de trenuri de călători, precum şi în 10 staţii şi triaje de cale ferată.

Și poliţiştii rutieri sunt la datorie, ei acționează pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.

În ultimele 48 de ore, în urma acțiunilor întreprinse, poliţiştii timișeni au constatat 42 de fapte penale, de natură judiciară și la regimul rutier. Polițiștii au intervenit la 100 de evenimente, dintre care 82 au fost semnalate prin Serviciul Unic de Urgență 112.

Au fost aplicate 209 sancţiuni contravenţionale, dintre care 38 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.

Pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 166 de sancţiuni contravenţionale, 59 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 14 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate se ridică la peste 52.000 de lei.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login