Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Timişoara intră în carantină şi se va putea circula doar cu declaraţie pe proprie răspundere! Persoanele vaccinate scapă de restricţii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timişoara a depăşit pragul carantinării de 7,5 cazuri de COVID la mia de locuitori, astfel că autorităţile au luat noi măsuri restrictive.

În momentul de faţă, rata de infectare a ajuns la 8,5. 

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit astăzi şi a decis ca Timișoara, Giroc, Parța, Remetea Mare și Sânmihaiu Român să intre de vineri în carantină de noapte toate săptămâna.

Totodată, magazinele se închid în fiecare zi a săptămânii la ora 18, iar circulația pe timpul nopții după ora 20 se poate face doar în anumite excepții.

Conform legii, vaccinații vor putea circula între orele 20 și 5 dimineața.

Restaurantele, barurile, cafenelele sunt închise cu tot cu terase şi nu se pot organiza evenimente în aer liber. Sunt interzise şi nunțile sau botezurile.

CJSU a mai stabilit ca localitățile Becicherecu Mic, Coșteiu și Giulvăz să intre în carantina de weekend. Aici rata de infectare este cuprinsă între 6 şi 7,5 cazuri la mie.

Noile restricţii intră in vigoare de vineri, 1 octombrie.

În momentul de faţă, mai mult de jumătate din localităţile din Timiş sunt în scenariu roşu!

59 dintre cele 99 unitati administrativ teritoriale au peste 3 la mia de locuitori. Cea mai mare incidenta este în Moraviţa – 13,04.

Ultima modificare Vineri, 01 Octombrie 2021 10:19

1 comentariu

  • lupy

    care lege ? sunt doar minciuni .restrictiile stie orice jalnic de avocat ca sunt ilegale cf constitutiei

    Raportează lupy Luni, 04 Octombrie 2021 23:49 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login